Zero

Puhdas suu, miedompi maku!

Vihdoin vaihtoehto kaikille, jotka haluavat miedomman makuisen, mutta kuitenkin tutkitusti tehokkaan suuveden. LISTERINE® Zeron perustana ovat samat neljä eteeristä öljyä kuin muissa Listerineissä, erona sarjan muihin tuotteisiin on se, että LISTERINE® Zero on miedomman makuinen ja täysin alkoholiton.

 

  • Vähentää tutkitusti plakkia ja raikastaa hengityksen
  • Mieto maku
  • 0,05% natriumfluoridia ehkäisee tehokkaasti reikiintymistä ja vahvistaa hammaskiillettä
  • Sopii koko perheelle (yli 6-vuotiaille lapsille)
  • Alkoholiton

Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.