Sensitivity Therapy

Vihlovista hampaista ei ole pakko kärsiä

Sulkee 92% vihlontaa aiheuttavista avoimista dentiinikanavista jo kuudella käyttökerralla in vitro*


Lue lisää vihlonnasta

 

 

 

 VAIN APTEEKISTA

*laboratoriotesteissä 6 huuhtelukerran jälkeen 

LISTERINE® Professional Sensitivity Therapy on uudenlainen suuvesi jonka koostumus vaikuttaa syvällä dentiinikanavissa ja helpottaa vihlonnasta aiheutuvaa kipua: 

  • Sulkee avautuneet dentiinikanavat tuomalla kaliumoksalaattiikiteitä sekä dentiinin pinnalle että syvälle kanaviin.  

  • Kiteet estävät nestevirtauksen kanavissa ja ehkäisevät kipua

  • Alkoholiton

 

LISTERINE® Professional Sensitivity Therapy on CE-hyväksytty lääkinnällinen tarvike


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.