Gum Therapy

Edistyksellinen suoja ientulehdusta vastaan.

Lue lisää ientulehduksesta

 

LISTERINE® PROFESSIONAL GUM THERAPY
hoitaa ja ennaltaehkäisee ientulehdusta kahdesti päivässä harjauksen lisäksi käytettynä.

  • Muodostaa näkymättömän suojakerroksen, joka estää plakkibakteereja tarttumasta hampaan pintaan. Tämä auttaa ikeniä tervehtymään ja palautumaan normaaliin tilaan.

  • Saat terveemmät ikenet jo kahdessa viikossa.
  • Säännöllinen käyttö ehkäisee ientulehduksen uusiutumista.

Listerine Professional Gum Therapy on CE-hyväksytty lääkinnällinen tarvike


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.