LISTERINE® ADVANCED WHITE
Eikö maailma muutukin paremmaksi hymyillessäsi? Hymy on avain itseluottamukseen ja onnellisuuteen. Monet ihmiset haluavat kohentaa hymyään ja uskovat, että juuri puhtaammat ja luonnollisen valkoiset hampaat ovat kauniin hymyn edellytys.

Kuinka Listerine Advanced White toimii:

VALKAISEE JA SUOJAA UUSILTA VÄRJÄYMILTÄ

  • Hankaamaton polyfosfaattiteknologia poistaa värjäymiä mahdollistaen luonnollisen valkoiset hampaat.
  • Suojakerros ehkäisee uusien värjäymien syntymistä myös suun takaosissa ja hammasväleissä.

PUHDISTAA

  • Kolme tehokasta eteeristä öljyä vähentää harjaamisen jälkeen suuhun jäänyttä plakkia.

VAHVISTAA

  • Fluori auttaa vahvistamaan hampaita.

RAIKASTAA

  • Edistyksellinen koostumus vähentää pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereja

    *vs. valkaisematon fluorihammastahna.


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.