Listerine®

Tehokas suuvesi kaikille! Kaikki Listerine®-suuvedet sisältävät eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavat sielläkin, minne hammasharja ei ylety, ja parantavat suun terveyttä seuraavasti:

- Vähentävät bakteerien määrää kaikkialla suussa
- Torjuvat plakkia
- Suojaavat reikiintymiseltä ja vahvistavat hammaskiveä
- Raikastavat hengityksen
- Suojaavat ikeniä

 

Total Care Zero - 6 etua yhdessä, uusi miedompi maku!
Zero - koko perheelle sopiva, miedompi Listerine®
Total Care - monipuolisin Listerine® 6-etua yhdessä
Total Care Tooth Guard - vahvistaa hammaskiillettä ja ehkäisee reikiintymistä
Total Care Sensitive - vihloville hampaille
Teeth & Gum Defence - ehkäisee reikiintymistä


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.