Yleisiä ongelmia

Yleisiä ongelmia

Vihlonta, hampaiden reikiintyminen, plakin kertyminen, hammaskivi ja pahanhajuinen hengitys ovat kaikki tavallisia ongelmia jotka koskettavat jossain elämänvaiheessa useimpia meistä.
Voimme kuitenkin vaikuttaa kaikkiin näihin tavallisiin ongelmiin huolehtimalla suuhygieniasta. Hyvää suuhygieniaa ei ole vaikea saavuttaa, mutta onnistuakseen se vaatii päivittäisiä rutiineja. Jos haluat lisää tietoa miten voit huolehtia suuhygieniastasi parhaalla mahdollisella tavalla, lue lisää:

Hyvä suuhygienia

Haluatko tietää lisää Listerinestä®?


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.