Pahanhajuinen hengitys

Pahanhajuinen hengitys

Jopa 28% kärsii pahanhajuisesta hengityksestä josta käytetään myös sanaa halitoosi. Pahanhajuisen hengityksen syitä voivat olla esimerkiksi: ruokajäämät hampaiden väleissä, suun kuivuus, reikä hampaassa, ientulehdus tai suun bakteerikertymä. Bakteereja kertyy muun muassa ientaskuihin ja kielen takaosaan jota on vaikea puhdistaa. Huolellinen hampaiden harjaus, kielenpuhdistus ja antibakteerinen suuvesi voivat auttaa. Kaikki Listerinet auttavat torjumaan pahanhajuista hengitystä vähentämällä suun bakteereja. Erityisen tehokkaita ovat Listerine® Total Care ja Listerine® Total Care Zero, jotka sisältävät lisäksi rikkiyhdisteitä tehokkaasti sitovaa sinkkikloridia. Niiden ainutlaatuinen koostumus antaa suojan pahanhajuista hengitystä vastaan – jopa 12 tunnin ajaksi. Jos ongelma jatkuu, kannattaa kysyä neuvoa hammaslääkäriltä.

Suositeltava tuote

Suositeltava tuote


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.