Suuvesi

Suuvesi

Markkinoilla on olemassa suuvesiä eri tarkoituksiin. Tehokas, plakkikerrokseen tehoava antibakteerinen suuvesi kuten LISTERINE® auttaa saavuttamaan paremman suuhygienian vähentämällä plakkia aiheuttavia bakteereita. Fluoria sisältävät suuvedet suojaavat lisäksi hampaita kariekselta vahvistamalla hammaskiillettä. Pahanhajuisen hengityksen torjuntaan käytettävät suuvedet sisältävät usein sinkkiyhdisteitä, jotka vähentävät pajanhajuisia rikkiyhdisteitä joita suun bakteerit muodostavat.

Osa suuvesistä on tarkoitettu pitkäaikaiseen ja päivittäiseen käyttöön, osa taas on tarkoitettu lyhytaikaiseen, kuuriluonteiseen käyttöön esimerkiksi leikkaushoidon jälkeen ja osa pelkästään hengityksen raikastamiseen.


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.