Hampaiden harjaus

Hampaiden harjaus

Hampaiden harjaus on hyvän suuhygienian perusta. Tavallisten harjojen lisäksi on saatavilla sähköhammasharjoja, joilla usein saavutetaankin paras tulos. Oli kyseessä kumpi tahansa, pitäisi hammasharjan pään olla tarpeeksi pieni, varressa olla sopiva kulmaus ja harjaksien pehmeitä ja pyöristettyjä. Tärkeintä on kuitenkin että hampaita harjataan vähintään kaksi minuuttia aamuin illoin.

Hammastahna

Hammastahnan tulisi sisältää fluoria, eikä se saisi hangata hammaskiillettä. Jos kärsit vihlonnasta, kannattaa valita hammastahna joka sisältää kaliumnitraattia.

Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.