Hammasvälien puhdistus

Hammasvälien puhdistus

 

Hammasharja ei ylety kaikkialle. Hammasvälien puhdistukseen löytyy erilaisia välineitä: hammaslankaa, hammastikkuja ja hammasväliharjoja. Oikealla tekniikalla ja säännöllisellä käytöllä voi vähentää plakkia myös hampaiden väleissä. Kuitenkaan mekaaninen hammasvälien puhdistus ei aina riitä. Varsinkaan takahampaiden välejä ei usein kunnolla ylety puhdistamaan. Antibakteerinen suuvesi, kuten LISTERINE® on tässäkin hyvä apu ja auttaa ylläpitämään parasta mahdollista suuhygieniaa.

Hammaslanka

Hammaslankavariantteja on useita; vahattuja, vahaamattomia, litteitä, pyöreitä, nukkapintaisia, fluorattuja jne. On myös olemassa varrellisia hammaslankaimia. Hammaslangan käyttö voi tuntua hankalalta. Kannattaa kysyä neuvoa hammaslääkäriltä / suuhygienistiltä oikean tekniikan oppimiseksi.

Hammastikut

Hammastikkuja on olemassa sekä puisia että muovisia. Puiset hammastikut murtuvat helposti, niitä kannattaa kostuttaa hieman ja käyttää varoen.

Hammasväliharja

Hammasväliharja on vaihtoehto hammastikulle ja niitä löytyy useita erilaisia. Yleensä varren saa taivutettua sopivaan kulmaan jolloin pääsee helpommin puhdistamaan takahampaidenkin välit.


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.