Purukumi

Purukumi

Pureskelu lisää syljeneritystä suussa, mikä edistää hampaiden ja suun terveyttä. Ksylitolilla makeutetulla purukumilla on suotuisa vaikutus hampaiden ja suun terveyteen.

On olemassa myös fluoripurukumia, josta hammaskiille saa fluoria samalla tavalla kuin hammastahnasta tai suuvedestä.

Purukumia on helppo pitää mukana, minkä vuoksi se on kätevä tapa edistää suun terveyttä päivän aikana tai saada hengitys raikkaaksi. Purukumi ei kuitenkaan poista plakkia samalla tavalla kuin hammasharja tai Listerine®, ja sen vuoksi sitä kannattaa käyttää vain tavanomaisen puhdistuksen lisänä.


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.