5 yksinkertaista vinkkiä

5 yksinkertaista vinkkiä

Suut ovat erilaisia, joten myös hoitosuositukset ovat usein yksilöllistä. On kuitenkin olemassa viisi perusasiaa, jotka kaikkien hyvään suuhygieniaan pyrkivien on hyvä muistaa:

  1. Harjaa hampaita vähintään kahden minuutin ajan aamuin illoin
  2. Käytä hankaamatonta hammastahnaa joka sisältää fluoria
  3. Puhdista hammasvälit
  4. Käytä antibakteerista suuvettä vähentääksesi plakin määrää
  5. Käy säännöllisesti hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla

 


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.