Listerine® edut

Listerine® on bakteereja torjuva, eli antimikrobinen suuvesi, joka vähentää plakin määrää. Plakki on haitallista bakteeripeitettä, jota muodostuu hampaiden pinnoille ja muualle suuhun. Tutkimukset osoittavat että Listerine® vähentää plakin muodostumista jopa 56 % tehokkaammin kuin pelkkä hampaiden harjaus.

Kaikki Listerine® -suuvedet vähentävät bakteereiden ja plakin määrää ja
- puhdistavat koko suun
- raikastavat hengityksen pitkäkestoisesti
- suojaavat ikeniä

Listerine® -suuvesivalikoimassa on myös vaihtoehtoja, joilla on useita etuja:
- Suojaa reikiintymiseltä  ja vahvistaa hammaskiillettä (koko Listerine® tuotesarjasarja)
- Ehkäisee hammaskiven muodostumista (Total Care Zero ja Total Care)
- Kolminkertainen suoja hampaiden vihlontaa vastaan (Total Care Sensitive)

Lue lisää tuotteistamme


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.