Eteeriset öljyt

Perustana neljä eteeristä öljyä

Kaikkien Listerine® -tuotteiden perustana on neljä eteeristä öljyä: tymoli, eukalyptoli, metyylisalisylaatti ja mentoli. Kaikki öljyt ovat kasviperäisiä ja torjuvat bakteereita luonnostaan. Tymolia saadaan timjamista, metyylisalisylaattia lamosalalista ja eukalyptolia eukalyptuspuun lehdistä. Mentolia saadaan piparmintusta. Näitä neljää eteeristä öljyä on käytetty kliinisesti jo kauan.

Antibakteeriset eteeriset öljyt torjuvat plakkia erittäin tehokkaasti. Öljyjen aktiiviset pienet molekyylit eli lipidit tehoavat koko plakkikerrokseen, jolloin se irtoaa hampaista. Eteeristen öljyjen teho ja turvallisuus on dokumentoitu hyvin kliinisissä tutkimuksissa.

Vahva maku

Listerine® -suuveden vahvan maun taustalla ovat juuri eteeriset öljyt. Mentolia sisältävissä kurkkutableteissa on voimakkaan raikas maku, mutta Listerine® -suuveden sisältämät neljä eteeristä öljyä tekevät mausta vieläkin vahvemman. Maku voi siis tuntua aluksi hyvin voimakkaalta, mutta se ei ole haitaksi suun limakalvoille.

Lue lisää turvallisuudesta

Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.