Näin Listerine® vaikuttaa

LISTERINE® puhdistaa todistetusti koko suun. Valmistemuotonsa ansiosta Listerine® poistaa bakteereita sieltäkin, minne hammasharja ei ylety. Tällaisia alueita ovat esim. suun takaosa, hammasvälit ja ienraja.

Tehokas lisä hampaiden harjaukseen

Monet luulevat, että hampaiden harjaus kahdesti vuorokaudessa riittää ylläpitämään hyvää suuhygieniaa. Tarpeeksi tehokas plakin poisto pelkällä hammasharjalla ja -langalla voi kuitenkin olla vaikeaa. Plakin poisto suun takaosasta, hammasväleistä ja ienrajoista on erityisen hankalaa. Suuhun jää helposti bakteereita, joista muodostuu ajan myötä paksumpi kerros,  jota on vaikeampi saada pois. Tämän takia Listerinen käyttö todella kannattaa.

Valmistemuotonsa ansiosta Listerinen bakteereja torjuvat eteeriset öljyt pääsevät vaikuttamaan joka paikkaan ja puhdistavat koko suun – myös hammasvälit, kielen ja ikenet jopa muutaman millimetrin syvyydeltä ienrajan alapuolelta.

Myös ajanpuutteen ja puutteellisen harjaustekniikan takia suuhun saattaa jäädä hampaiden harjauksen jälkeen liian paljon plakkia. Vain noin  60% suomalaisista harjaa hampaansa kahdesti päivässä, ja vain 5-14% käyttää hammaslankaa säännöllisesti.   Listerine® täydentää tehokkaasti mekaanista puhdistusta eli hampaiden harjausta ja hammaslangan käyttöä ja auttaa pitämään suuhygienian kunnossa.

Listerine® viimeistelee suun puhdistuksen.

 


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.