Käyttö on helppoa

Yksi Listerinen eduista on, että sen käyttö on nopeaa ja helppoa. Riittää, että purskuttelet sitä 30 sekuntia aamuin illoin. Muista harjata hampaat ennen Listerinen käyttöä. Hampaiden harjaus on hyvän suuhygienian perusta ja myös Listerinen parhaan tehon edellytys.

Toimi näin

- Käytä Listerine® -suuvettä kahdesti vuorokaudessa hampaiden harjauksen jälkeen.
- Ota suuhun 20 ml Listerine® -suuvettä ja purskuttele 30 sekunnin ajan. Sylje pois.

- Parhaan tehon saamiseksi on suositeltavaa, että purskuttelet 20ml Listerine-suuvettä 30 sekunnin ajan kahdesti vuorokaudessa. Makuun voi totutella sekoittamalla ensimmäisinä päivinä Listerineen vettä tai purskutella vähemmän aikaa, ja siirtyä vähitellen käyttämään sitä suositusten mukaan.


Johnson & Johnson Consumer Nordic
Vaisalantie 2, 02130 Espoo, Finland

Tätä sivustoa koskevat yksinomaan Suomen lainsäädäntö ja asetukset. Katso Tietosuojaperiaatteitamme. Tämän sivuston käyttäminen tulkitaan suostumukseksi näiden lakien ja asetusten ja Tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen. Tämän sivuston tietojen käyttämistä koskee Oikeudellinen huomautus. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten katso tämän sivun alareunassa olevia linkkejä. Yhteystietoja ja sivuston käyttöä varten tutustu tämän sivun alareunassa oleviin linkkeihin ja evästekäytäntöömme.
© Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen‐Cilag Oy 2014 Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka on yksinomaan vastuussa sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Kaikki sisältö © Copyright Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä sivusto on päivitetty viimeksi: 04-12-2014.